Review : Bio-Essence (Deep Exfoliating Gel)



Saya benci kulit mengelupas. Nak guna cream muka masa nak keluar pun rasa tak best sebab kulit tengah ngelupas-ngelupas. Tak tau kenapa. Mungkin sebab kurang minum air agaknya.

Haritu singgah ke Watsons, ternampak gel ni. Saya beli dan cuba.
Memang best lah. Sapu je gel ni kat muka. Gosok-gosok dan tadaaaa... licin muka jadinya.  Kulit-kulit mati semua 99% tanggal habis.

Ini bukan Facial cleanser k. Guna ni dulu, sapu kemudian baru cuci pakai air atau facial cleanser yang you biasa guna.

Saja share benda best.
Dan ini bukan iklan berbayar.  #lelz

Boleh tengok harga dia kat Watsons Online ni -- > Click

Ok.. have a good Sunday ahead.
Take care . .!

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)