Review : Bio-Essence (Deep Exfoliating Gel)



Saya benci kulit mengelupas. Nak guna cream muka masa nak keluar pun rasa tak best sebab kulit tengah ngelupas-ngelupas. Tak tau kenapa. Mungkin sebab kurang minum air agaknya.

Haritu singgah ke Watsons, ternampak gel ni. Saya beli dan cuba.
Memang best lah. Sapu je gel ni kat muka. Gosok-gosok dan tadaaaa... licin muka jadinya.  Kulit-kulit mati semua 99% tanggal habis.

Ini bukan Facial cleanser k. Guna ni dulu, sapu kemudian baru cuci pakai air atau facial cleanser yang you biasa guna.

Saja share benda best.
Dan ini bukan iklan berbayar.  #lelz

Boleh tengok harga dia kat Watsons Online ni -- > Click

Ok.. have a good Sunday ahead.
Take care . .!

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)

 

Meet The Blogger

Meet The Blogger

Nota

Blog seorang perempuan yang jiwanya tertinggal di plaza tol arah selatan. Perempuan yang suka makan roti Gardenia yang dibakar sebelah dan disapu dengan pandan kaya Auntie Rosie's.

Total Pageviews