Snifff..Snifff...cilaka.!




As Salam,

Disini ada 1 cerita.

Tadi saya pegi gym. Tengah sedap lari tiba-tiba makwe sebelah kentut sambil pasang earphone kt telinga. Jadi kebarangkalian tinggi dia terlepas dan tak dengar kentut dia sendiri. Saya kat sebelah lari sambil kaku pandang cermin besar kat depan kami. Nak gelak. Tapi ku tahan Jebatttttttttttttttt.....Tak boleh buat apa-apa sebab risau dia nampak saya  gelak dalam cermin tu.

kahkahkah.. 

Itu 1 hal. 

Hal ke-2, 
Kentut dia bau cilaka....Berapa hari tak berak ha setan?

bodonyaa!!!! 

Susah tau tak nak lari sambil tahan nafas.
Nyaris tak pengsan tadi. hahahhaa...
(Tulis post ni pun saya gelak lagi) 

Baek betul dia coverline macam bukan dia yg kentut. 
cis!

*Terbalikkan treadmill*

10 comments:

  1. ada ke orang kentut tak sedar? hahaha. muka mesti steady habis kan minah tu? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia bukan tak sedar. Dia buat-buat tak sedar.. hahaha..

      Delete
  2. Suruh dye cebok bontot tu.. ahaha

    ReplyDelete
  3. Saya baca ni pun tergelak2...
    Btw.. kenapa ye kalau jogging mesti nak sambil dengar music? (Or pakai earphone?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesetengah orang dia setkan berapa KM dia nak lari. So untuk sampai ke KM akhir tu, tak de la rasa mcm jenuh sangat kalau sambil dengar lagu. Cubalah!

      haha..

      Delete
  4. hahahahahaha
    oppp! terlepas angin pulak, sip baik tak de orang sekeliling...

    ReplyDelete
  5. hahahhaaaa.. sadisnya..!
    apasal kamu baik hati sangat tak sound dia... kalau aku depan2 cermin tu aku tutup hidung atau libas-libas tangan..

    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau la kenapa, org kentut sebelah kita pun boleh kita pulak yg tahan nafas sebab nak jaga hati dia.. haha.. kesal nya dilahirkan menjadi seorang yang baik hati ni.. hehe.

      Delete

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)

 

Meet The Blogger

Meet The Blogger

Note

Dear Reader,

I share stuff i wanna share. Don't judge me by my story. You don't know anything about me. Just enjoy, spread love and be obsessively grateful.

Love,
Zhi.

Total Pageviews