Stalkers Cafe by Fattah Amin

Last night, makan di Stalkers Cafe area kota damansara. Well actually tak plan nak makan kat situ. We were lost sebenarnya lepas COD perfume dekat customer. LOL~ Point our waze to Kopi xoxo tapi waze point ke semak mana ntah. Rasa marah juga waktu lapar dipermainkan sebegitu rupa. So that time, timbul lah idea nak google this cafe yang tak berapa jauh dari kami. Sebelum ni pernah nampak gambar Fattah Amin (Ejaz #surhatimrpilot) makan di cafe ni. Nampak sedap juga. Tu yang nak try.

My 1st impression bila sampai je rasa macam sempit dan mungkin sebab crowded dengan orang yang datang makan. kFine.

So i've decided to sit at the outside area sebab memang jenis tak suka bau masak-masak melekat kat baju. (Because cafe dia tertutup). The table agak terhad dan yang tak bestnya, our table agak rendah dan tak berapa selesa untuk makan. Kalau lepak minum kopi oklah .. (kot?)

It's a self service concept. So, kena ke kaunter untuk order .
(Paling lemah kalau bab order kat kaunter sebab tak boleh fikir lama. Orang beratur kat belakang)
(-___-)"

So ini antara menu yang dipilih..
(Sebab ada gambar kat menu. Kalau nak baca satu2 mmg macam tak logik sebab orang tunggu kat belakang) #WhyIAlwaysConcernAboutOtherPeople #FML

Godfather Chicken Sandwich + Coke
RM 19.00 + RM 4.00

Chicken Salad + Iced Caramel Macchiato
RM 15.00 + RM 11.00

And lepas makan, tell you what, SEDAP LAH!
Hilang semua bad feelings masa baru sampai tadi. 

Selain dari makanan yang sedap, suka juga dengan decoration dia. Retro.

(Credit to Pohkemon Food Diary)
Stalkers Cafe

No 3-1 PJU5/3,
Dataran Sunway, 47810
Kota Damansara, Petaling Jaya


Business Hours: 
Mon to Thu 3pm-12am | Fri 3pm-12am | Sat & Sun 11am-1am 
☎0361446780📱0193808824(Zaxx)

Instagram: StalkersCafe

Itu saja. 
xoxo.


4 comments:

  1. Agak mahal.. Tapi kalau sedap, it's worth it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cafe hipster cm ni mmg mahal harga makanan dia.. sesekali boleh la. Selalu memang tak la kot.. =)

      Delete
  2. oklah lagi cafe hipstur ni, at least makanan western. aku penah mkn nasik goreng rm15 apahal? nasik goreng je kot.

    sejak itu aku tak penah masuk cafe hipsturr, baik aku masuk kfc, hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasi goreng RM15 memang cari gaduh namanya .. haha.

      Delete

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)