Data Recovery

Lepas bertungkus lumus recover data yang ter-replace haritu,
Akhirnya berjaya siapkan. 

Mata berpinau. Tengok orang pun nampak macam ada kod kat muka dia... Penat betul rasa. Malam tadi paling best. Sampai mata tak boleh fokus. Siap cari EyeMo kot boleh membantu. Tapi Eyemo pun tak berkesan. Kah.! 


Hati risau sebab dah janji nak siapkan dalam 2 hari. 
Stressnya tak tahulah nak cakap macam mana lagi. Dengan tak ada sapa peduli dengan birthday. Dengan laparnya tak makan seharian. Rasa nak menangis pun ada.....LOL~

(Kalau aku menangis pun bukan korang tau)

Harini, akhirnya selesai. 
Semua dah siap. Cuma ada 1 hal lagi.. 

Saya ni jenis nak make sure apa yang saya dah buat tak de masalah. Jadi walaupun dah siap, masih juga buat checking data satu-satu risau ada yang tertinggal. Kahkah.. 

Ya Allah... tolong lah Zhi.. sudah la tu.. 

hahah bodo gila .. lain kali sembang lagi dengan phone sambil buat keje.. 
Rasakan. !

So now, Lets....
xoxo.

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)