Run Event : TM Fan Run 2016

Pengajaran yang aku dapat selepas tak dapat pergi event ni ialah, check calendar period sebelum register. Kalau tak, memang hari pertama atau kedua period jenis tak mampu nak berlari pun sebab tak ada stamina.

Rugi.

Rasa tak best juga sebab tak dapat pegi. Aku dah bayangkan seronoknya semua pakai baju Team Malaysia tu ramai-ramai berlari. Tapi apakan daya.

Ah malas la aku nak cakap lagi hal ni.

Tak apalah, 
Lets get ready for the next run. !

xoxo. 

P/s : 
Check your personal calendar before register to any run event

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)