Review : LofaLens by Neelofa

Dikurniakan sepasang mata yang sensitif, agak susah juga untuk cari contact lens yang betul-betul selesa. 1 lagi, i tak suka lens yang nampak anak mata macam terjojol keluar. So, design & color memang memainkan peranan yang penting.

One day,  i jalan-jalan di instagram dan terjumpa Lofalens by Neelofa. Macam biasa i baca review dulu dan tengok feedback dari customer. Kebanyakannya berpuas hati. So, i try order dan cuba pakai. Power i tak de la tinggi sangat tapi i pening kalau tak berapa nampak. Dan i jenis rimas pakai spek mata sebab view macam terhad . Nampak ? mengada nya i  .. haha . .

So, Lofalens ni ada beberapa color yg hot dan memang cantik. Kalau pakai pun nampak blend dengan anak mata. Takde lah nampak macam alien workshop sangat.

Ini beberapa color yg memang cantik kalau you guys nak try.


Kalau berminat nak order, boleh ke laman web diorang www.lofalens.com

Atau,

Visit IG Lofalens : instagram.com/lofalens

Atau.
You guys boleh juga order dari pengedar-pengedar yang sah. senarai ada dalam Instagram dan FB diorang. 
Harga promosi sekarang RM 60 dan termasuk pos ke semenanjung cuma RM 66.

Size : 14.5mm
Water : 43%
Usage : 1 Month


Itu saja nak share..

Take Care,
Bye.

3 comments:

  1. untungnya kak.
    baru pakai lofalens, dah jadi cantik lebih dari lofa.

    belom pakai baju rekaan rizalman lagi tu.

    ReplyDelete
  2. err mambang tu tuan blog ni ke? Cun! kalau gua laki dh lama gua masuk minang, wkwkwkw ><

    dh lama teringin nk berkontek lens tp belum dpt keberanian nak masukkan dlm mata O_O

    ReplyDelete
  3. Shila : Mohon tag neelofa dengan komen tu ye .. menangis dia kalau baca. . hahahhaa .. Habis nak kata bila sy pakai baju Rizalman, nampak macam Rizalman ke ape? awak jangan main2 shila . cubit kang.. hehhe ..

    Zyra : Amboi ... nak masuk minang terus .. hahaha..
    p/s (nasib baik eja 'kontek' lens betul, kalau hilang 1 huruf.. phew!)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)

 

Meet The Blogger

Meet The Blogger

Nota

Blog seorang perempuan yang jiwanya tertinggal di plaza tol arah selatan. Perempuan yang suka makan roti Gardenia yang dibakar sebelah dan disapu dengan pandan kaya Auntie Rosie's.

Total Pageviews