Black Canyon Coffee

Ehem , sebab dah lama tak review tempat makan , so kali ni aku nak intro restoran ni pada kamu semua sebab mungkin kamu semua, seperti aku. Tak pernah makan dekat tempat ni..Selalu nye lalu lalang saje...


American Club Sandwich
Harga RM 9.95

Terdapat 4 biji sandwich di dalam 1 hidangan , beserta kentang goreng dan salad segar. Sebenarnya 4 biji sandwich ni macam 1 petak roti sandwich di potong 4 saje ..hohoho ..good for dinner. x heavy sangat ..kan?
Sedap!




Fettuccine Seafood With Basil
Harga : RM 10.90

Rasa, biasa-biasa saje. Thought it was an Italian Food , Tapi dengan cara masakan mereka , ianya lebih kepada rasa "e-thailand" Food.. Wut to do .First try kan .. ? theheh..





Iced Mocha
Harga : RM 10.90

oih, minuman aku same dengan harga makanan ni camne.? hehe .. well prepared i think . Dengan size gelas yg ok dan tak keterlaluan. Just nice ..and it taste yummieh .. well, i love coffee pun ..ape coffee pun yummy to me .. =)





BBQ Chicken Wings
Harga :  RM 10.90

6 ketul dalam 1 hidangan , dengan sos buatan sendiri katenyer . Sedap juge . silekan mencube.. ..



Baru , aku perasan ..Harga makanan dan minuman dalam restoran ni , kebanyakannya RM 10.90 ... Haha ape la , dah makan baru nak check harga. Tu pun dah sampai rumah dah  .. #facepalm.

So itu saje review untuk kali ni .
Selamat Mencuba ya!

p/s : Ni aku makan berdua ye .. Jangan nak kutuk aku sangat..sekeh kang..


0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)

 

Meet The Blogger

Meet The Blogger

Nota

Blog seorang perempuan yang jiwanya tertinggal di plaza tol arah selatan. Perempuan yang suka makan roti Gardenia yang dibakar sebelah dan disapu dengan pandan kaya Auntie Rosie's.

Total Pageviews