Garden Cafe, The Curve

Restoran ni terletak berhampiran bahagian sidewalk dan depan fountain kat pintu masuk the curve tu ..So, ini antara menu yang awak semula boleh cuba....

Website : Garden Cafe


Spaghetti Seafood Arrabiata 
Harga : RM 17.90

Rasa dia  masam-masam manis dan dipenuhi dengan seafood such as clams, udang, sotong dll ..oily sikit ler..

Spaghetti Carbonara ( Beef )
Harga :  RM 16.90

Macam biasa, bagi penggemar carbonara , aku rasa dia nyer carbonara ni not bad . Tapi aku  x suke creamy-creamy food ceni ..
Pan Seared Duck Breast
Harga : RM 20.90

Aku tak sempat nak merasa dada itik niE...
Tapi nampak mcm pakai sos black pepper dan sos tiram je ..
heehe entah...
Spaghetti Olio-Aglio
Harga : RM 18.90

Ouh  ..ini kegemaran aku sebenarnyer ,
tapi ntah kenapa aku x order ni ...mcm biasa olio aglio ..pedas-pedas sikit tapi sedap nyer bukan main .. mmm..oily sikit ..hope dia pakai olive oil ..




Total cost dengan 2 Coke , 2 Lime Juice dan 1 Cranberry Juice
Gov tax : RM 8.10
Service Charge : RM 13.50  <-- kemain taw!

Total  = RM 156.60 ( memang tak payah kalau korang nak makan )
Tapi untuk yg nak mencuba why not ? ..mcm aku  ...hehehe lepas ni x der dah la aku nak makan sini ramai-ramai ....berdua tak pe .. heeee..

ok bai ..


2 comments:

  1. masyuuuuuuuukkkk...
    sedapnyyaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  2. Haha ... Xder makne nk masyuk sgttttt.... (^_^)
    Cets!

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)