Garden Cafe, The Curve

Restoran ni terletak berhampiran bahagian sidewalk dan depan fountain kat pintu masuk the curve tu ..So, ini antara menu yang awak semula boleh cuba....

Website : Garden Cafe


Spaghetti Seafood Arrabiata 
Harga : RM 17.90

Rasa dia  masam-masam manis dan dipenuhi dengan seafood such as clams, udang, sotong dll ..oily sikit ler..

Spaghetti Carbonara ( Beef )
Harga :  RM 16.90

Macam biasa, bagi penggemar carbonara , aku rasa dia nyer carbonara ni not bad . Tapi aku  x suke creamy-creamy food ceni ..
Pan Seared Duck Breast
Harga : RM 20.90

Aku tak sempat nak merasa dada itik niE...
Tapi nampak mcm pakai sos black pepper dan sos tiram je ..
heehe entah...
Spaghetti Olio-Aglio
Harga : RM 18.90

Ouh  ..ini kegemaran aku sebenarnyer ,
tapi ntah kenapa aku x order ni ...mcm biasa olio aglio ..pedas-pedas sikit tapi sedap nyer bukan main .. mmm..oily sikit ..hope dia pakai olive oil ..




Total cost dengan 2 Coke , 2 Lime Juice dan 1 Cranberry Juice
Gov tax : RM 8.10
Service Charge : RM 13.50  <-- kemain taw!

Total  = RM 156.60 ( memang tak payah kalau korang nak makan )
Tapi untuk yg nak mencuba why not ? ..mcm aku  ...hehehe lepas ni x der dah la aku nak makan sini ramai-ramai ....berdua tak pe .. heeee..

ok bai ..


2 comments:

  1. masyuuuuuuuukkkk...
    sedapnyyaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  2. Haha ... Xder makne nk masyuk sgttttt.... (^_^)
    Cets!

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan penuh kasih sayang.
Terima Kasih. (^_^)

 

Meet The Blogger

Meet The Blogger

Nota

Blog seorang perempuan yang jiwanya tertinggal di plaza tol arah selatan. Perempuan yang suka makan roti Gardenia yang dibakar sebelah dan disapu dengan pandan kaya Auntie Rosie's.

Total Pageviews